No results found.

astral Blue Connect PLUS slimme watertester
astral Blue Connect PLUS slimme watertester

astral Blue Connect PLUS slimme watertester

€395,00

Aantal: 98

Blue Connect is een slimme zwembadwateranalysator die de waterkwaliteit meet en u informeert over de chemicaliën die nodig zijn om het zwembad te onderhouden, allemaal vanaf uw smartphone.

Blue Connect meet continu de belangrijkste parameters van het zwembad dankzij de "4 in 1" -sensor:
- pH;
- water temperatuur;
- ORP (Redox);
- geleidbaarheid.
De resultaten van deze analyses worden gecommuniceerd via meldingen of e-mails op de smartphone van de gebruiker. Met de PLUS versie kunt u ook de historiek zien in een mooie grafiek.

Blue Connect is een verbonden apparaat dat automatisch communiceert via het Sigfox-netwerk, zonder via uw Wi-Fi-thuisnetwerk te gaan. Als u op uw locatie geen toegang hebt tot dit netwerk, kan Blue Connect verbinding maken met uw Wi-Fi-netwerk via de Wi-Fi Blue Extender-box.

Bovendien is Blue Connect eenvoudig te installeren in het zwembad of in de technische ruimte dankzij het Blue Fit50 tapzadel.

Toegang tot uw poolgegevens waar en wanneer u maar wilt vanaf uw smartphone met de gratis Blue Connect-app. Wanneer actie nodig is, wordt een melding verzonden en gepersonaliseerde adviezen helpen het gebruik van chemicaliën te optimaliseren.

Merk
astral

There are currently no reviews for this product.

Powered by Lightspeed.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »