No results found.

WP-250 II Water Massage en Circulatiepomp

WP-250 II Water Massage en Circulatiepomp

€379,00

Aantal: 99

Pomp: WP-serie is een dual-speed pomp voor spa's en grote zwembad dat met hoge snelheid te bereiken voor massage en lage snelheid voor het filteren. 

Het pomphuis heeft een slakkenhuis design voor hoge prestaties en grote strooming en een laag geluidsniveau.
De pomp is uitgerust met een 2,5in-en uitlaat, tevens is het pomphuis te verdraaien zodat deze ook gelijk 90º weg kan vanaf de pomp

Deze pomp levert een druk van 2,5 HP die voor een water verplaatsing zorgt van 670 liter per minuut op de hoge snelheid.
Bij de lage snelheid is de stroming 130 liter per minuut
Het stroom verbruik van deze pomp ligt rond de 1,85/2,5 Kw.

Het vloeistoffen onderdeel is gemaakt van kwalitatief versterken van technische kunststof; toegepaste mechanische asafdichting soort waterdicht garanderen lange tijd continu gebruik. 

De hoge versterkte technische kunststof basis is vibratie-weerstand en corrosieve weerstand.De vloeistof wordt afgevoerd zodra de motor is uitgeschakeld.

   Motor: De motor is lucht gekoeld. 
Het motor frame en de basis is samengevoegd van het materiaal aluminium.

Isolatie klasse F, bescherming IPX5, continu, Single-fase met thermische beveiliging van T1 tot veiligheid en comfort te garanderen.

Certificering: 1, CCC Safety certificaat.
 2, CE certificaat in de EU
3, TUV certificaat van Duitsland
4, RoHS goedkeuring

There are currently no reviews for this product.

Powered by Lightspeed.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »